۰۶ / خرداد / ۱۴۰۴ - 27 May 2025
23:27
کد خبر : 9690682
۱۷:۳۶

۱۴۰۴/۰۳/۰۵
فرمانده سپاه حضرت روح الله

دشمن با تهدید و تطمیع به دنبال انحراف انقلاب اسلامی/ هزینه سازش و  تسلیم بیشتر از مقاومت است

سردار سرتیپ دوم پاسدار مرتضی عمومهدی، در آیین تکریم و معارفه فرمانده ناحیه مقاومت بسیج خنداب،  با اشاره به سالروز فتح خرمشهر و روزهای مقاومت و ایثار، افزود: رزمندگان اسلام در دوران دفاع مقدس با کمترین امکانات در برابر دشمن تا بن دندان مسلح ایستادند و اجازه ندادند یک وجب از خاک کشور به دست دشمن بیفتد، امروز نیز باید قدردان این نعمت باشیم و راه مقاومت را ادامه دهیم.

به گزارش خبرگزاری بسیج استان مرکزی ، سردار عمومهدی فرمانده سپاه حضرت روح الله استان مرکزی با بیان اینکه دشمن همواره در صدد تضعیف انقلاب اسلامی است، تصریح کرد: دشمن یک روز با تهدید و روز دیگر با تطمیع و از طریق بازی‌های مختلف به دنبال این است که انقلاب اسلامی را از مسیر خود منحرف کند اما ملت ایران با تقدیم میلیون‌ها شهید، ثابت کرده است که هرگز تسلیم نخواهد شد.

وی با اشاره به نامه نگاری برخی افراد در ابتدای انقلاب به مقام معظم رهبری برای سازش با آمریکا، گفت: تاریخ نشان داده است که هیچ ملتی با تسلیم در برابر دشمن به عزت و سربلندی نرسیده است هزینه های تسلیم به مراتب بیشتر از هزینه های مقاومت است.

فرمانده سپاه حضرت روح الله استان مرکزی با تاکید بر لزوم حفظ دستاوردهای ۴۶ ساله انقلاب اسلامی، خاطرنشان کرد: مسئولین و مردم هوشیار ایران هرگز حاضر نیستند به خاطر وعده‌های پوچ و بی اعتبار دشمن، ارزش‌های خود را از دست بدهند، امروز نیز باید با مقاومت و ایستادگی در برابر دشمن، عزت و آبروی خود را حفظ کنیم.

وی همچنین از مردم دزفول به خاطر مقاومت در برابر موشک باران دشمن در دوران دفاع مقدس تجلیل کرد و افزود: مردم دزفول با ایستادگی خود، درس بزرگی به همه ما دادند.

در پایان این آئین از تلاش های چندین ساله سرهنگ پاسدار عبدالله قهاری تقدیر و سرهنگ دوم پاسدار محسن آلودری به عنوان فرمانده ناحیه مقاومت بسیج خنداب معرفی شد.

انتهای پیام/

حسین خدیمی
خبرنگار: حسین خدیمی

گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید